Zeep kwaliteitssysteem

Wie zeep- en badproducten maakt, moet aan bepaalde eisen voldoen. Speciaal voor ambachtelijke zeepmakers die bekwaam en veilig willen ondernemen hebben wij een Europees zeep kwaliteitssysteem ontwikkeld. Neem geen risico’s en sluit je aan bij onze familie van verantwoordelijke zeepmakers. Jouw onderneming moet naast hygiënisch werken, ook werken volgens bepaalde recepturen, een logboek bijhouden, volledige product dossiers samenstellen en de juiste labels aanbrengen.

Ons zeep kwaliteitssysteem neemt je veel werk uit handen en minimaliseert de risico’s. Zo blijft het voor jouw onderneming mogelijk en betaalbaar om veilig te blijven produceren. In de afgelopen decennia is Soap Quality System uitgegroeid tot het meest betrouwbare productieproces dat ambachtelijke zeepmakers vakkundig beschermt en ondersteunt. Wil je meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact (EU Soap Quality System (sqseurope.com)) met ons op.

Jouw zeep kwaliteit administratief op orde

Jij zorgt voor de zeep, wij regelen het papierwerk: dat klinkt toch als muziek in de oren? Enkele zaken waar wij jou als zeep kwaliteitssysteem bij kunnen helpen, zijn de autoriteitsmelding, het unieke nummer van het eindproduct, het productdossier en de samenstelling van de gebruikte ingrediënten en nog weel meer. Bij ons voldoe je vanaf dag 1 aan de wet op het moment dat je bij ons een cursus hebt gevolgd en jouw productieruimte is gekeurd.

Jij kunt je bezig houden met zeep maken, terwijl wij ons bekommeren om de administratie om aan alle wettelijke vereisten te voldoen. Het Traceer-systeem is de ruggengraat van ons systeem. Hier wordt al het harde werk verricht, zodat jouw zeepproducten altijd conform de regelgeving zijn. De door ons ontwikkelde LabelMaker Software is voor jou een logboek en etikettool om aan de wetgeving te voldoen. Wij nemen administratieve handelingen zoals het uitzoeken en weergeven van de allergenen van de producten voor jou uit handen. De herleidbaarheid van jouw zeepproducten wordt hierdoor gewaarborgd.  Meer informatie over ons zeep kwaliteitssysteem vind je hier.

Lidmaatschap heeft zo zijn voordelen.

We nemen de verantwoordelijkheid van je zeep administratie over

Je bent immers zeepmaker, geen boekhouder. Het systeem zorgt ervoor dat je kunt doen wat je het beste doet: kwalitatief hoogstaande zeep- en badproducten maken.

Gratis toegang tot de exclusieve labelmaker software

Met Labelmaker is de ‘tracebility’ geregeld en print je o.a. zelf je eigen etiketten voor je zeep- of badproducten. Zo voldoe je helemaal aan de wettelijke eisen van de Europese Unie.

Je hebt unieke toegang tot meer dan 1.000.000 zeeprecepten

Recepten met logboeken waarin alles wordt vastgelegd – van gebruikte grondstoffen, productiewijze, locatie, tot eindproduct certificatie.

Je ontvangt de prestigieuze ‘MANDAAT’ verklaring

Nadat je de verplichte opleiding bij ons hebt gevolgd en aan de overige vereisten voldoet, ontvang je een gepersonaliseerd ‘EU-SQS MANDAAT’ bewijs dat voor 1 jaar geldig is. Lijst het in en hang het op de muur van je zeepmakerij.

Je krijgt voorrang bij bestellen, gratis advies en speciale aanbiedingen

Als lid krijg je allerlei voordelen zoals voorrang bij levering van de samenwerkende leverancier, extra snelle levering en persoonlijk advies bij technische of juridisiche vraagstukken.

Word abonnee van ons zeep kwaliteitssysteem

Soap Quality System heft 3 abonnementen die ervoor zorgen dat alles up to date is. De verschillende abonnementen en de daarbij horende prijzen vindt u hier. Daarnaast kunnen er nog eventuele extra’s aan deze abonnementen toegevoegd worden. Deze staan hier ook vernoemd. Abonnee worden van het Europees zeep kwaliteitssysteem is goedkoper dan je denkt. Je wilt het risico op een boete, of erger, winkelsluiting of gevangenisstraf voorkomen. Daarnaast is het enorm geld- en tijdrovend om alles zelf te regelen, zeker met de steeds strenger wordende regelgeving. Wij nemen dat graag voor je uit handen, zodat je bezig kunt zijn met hetgeen wat u leuk vindt: zeep maken. Abonneer je nu en je bent in veilige handen. Registreer je hier en vraag gratis de online brochure aan voor meer informatie.

Sluit je aan bij de familie van verantwoordelijke zeepmakers. In de afgelopen decennia is het EU Soap Quality System uitgegroeid tot het meest betrouwbare productieproces dat ambachtelijke zeepmakers vakkundig beschermt en ondersteunt. Overal in de gehele EU.

EU Soap Quality System (SQS)
Onderdeel van Gildewerk Quality Systems B.V.
KvK Nummer: 34345148
A. Hofmanweg 41
2031 BH Haarlem
Nederland

Lid van